• Eigen installatieteam
  • Unieke designs
  • Kwaliteit
  • Maatwerk

Met spoed vervangen van uw cv ketel in Amersfoort, van kopen tot installatie, snel en vakkundig! 


cv ketel Amersfoort, cv ketel Utrecht, Cv ketel Amsterdam, cv ketel spoed, cv ketel plaatsen spoed, cv ketel kopen spoed, cv ketel installeren spoed, Rovimax.nl

Heeft uw huidige cv ketel in regio Amersfoort het begeven, en zit uw lettelijk in de kou, of zonder warmwater? Klik op onze spoed montage button en stuur wat foto's naar Rovimax.nl van uw cv ketel die vervangen moet worden. Meldt hierbij dat het om een spoed montage gaat. Wij zullen u dan zo snel mogelijk contact met u opnemen, om advies te geven en de juiste vervanger uit te kiezen. Ook kunnen we direct een montage afspraak plannen voor u defecte cv ketel in Amersfoort. Rovimax.nl checkt meteen de beschikbaarheid van de nieuwe cv ketel, zodat we meteen over kunnen gaan tot installatie van uw nieuwe cv ketel.
Voor een spoed installatie in Amersfoort rekenen we 100,- Incl btw extra, op onze scherpe aanbiedingen. Als de planning, en de voorraad het toelaat, kunnen we vaak al binnen 24 uur overgaan tot vervangen. Rovimax.nl weet als geen ander wat een overlast het geeft als uw cv ketel het heeft begeven of onverwachts wordt afgekeurd door uw onderhoudsmonteur. Vaak worden klanten dan voor het blok gezet en worden er woekerprijzen gevraagd voor het vervangen. Laat u niet onder druk zetten en vraag een spoed offerte aan bij Rovimax.nl en laat u verrassen door de scherpe aanbiedingen en de snelle, vakkundige montage van verschillende merken cv ketels in de regio Amersfoort.