• Eigen installatieteam
  • Unieke designs
  • Kwaliteit
  • Maatwerk

De cv ketels van Remeha, wie kent ze niet?


The feeling of warmth. Optimaal comfort daar gaat Remeha voor. Remeha is in 80 jaar uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers. Remeha is een Nederlandse onderneming en is onderdeel van BDR Thermea en leider in Europa. Met het grootste cv-laboratorium van Nederland waar met meer dan zeventig engineers technische grenzen worden verlegd. Duurzame oplossingen waarmee we de prestaties van onze producten verder kunnen verbeteren. Zo zijn al onze nieuwe cv-ketels bijvoorbeeld hybrid ready. Oftewel direct of in een later stadium te koppelen met een warmtepomp tot een hybride systeem. Verder omvat ons productassortiment (zonne)boilers, thermostaten, warmtepompen en aanverwante technieken. Een van de meest verkochte Remeha cv ketels is de Remeha Avanta. De Avanta serie is een van de eerst compacte cv ketels in zijn soort. Door de compacte behuizing is de Avanta uitermate geschikt om in kleine ruimtes te monteren. Zo past de Avanta makkelijk in een keukenkastje of ergens in een kast. De Avanta is doet ze werk erg geruisloos. Rovimax Totaal Installatie heeft verschillende modellen van Remeha in het assortiment. Bekijk in onze webshop de verschillende aanbiedingen!

Klik hier op Remeha voor onze scherpe aanbiedingen!

Remeha avanta, Remeha, Remeha vervangen, Remeha kopen, Remeha vervangen, Remeha plaatsen, Remeha installeren, kopen remeha, installeren Remeha, vervangen Remeha, kopen Remeha

Waar kunnen wij uw nieuwe Remeha cv ketel leveren en installeren?

Rovimax Totaal Installatie is gevestigd in Amersfoort. Wij installeren uw nieuwe Intergas cv ketel in een straal van 60 km om Amersfoort. Hierdoor kunnen we de regio"s, Amsterdam, Utrecht, Apeldoorn, Arnhem, Amersfoort voorzien van een nieuwe Remeha cv ketel. Voor uw nieuwe Remeha Avanta, Remeha Tzerra, Remeha Calenta,Remeha Quinta is Rovimax Totaal Installatie uw perfecte partner voor een comfortabel en warm wonen.