• Eigen installatieteam
  • Unieke designs
  • Kwaliteit
  • Maatwerk

Exclusief Badkamers staat garant voor een vakkundige installatie van uw nieuwe badkamer. Daarom werken wij uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Onze voorkeur gaan dan ook uit naar merken en labels die aan onze hoge eisen voldoen. Als u investeert in een badkamer wilt u natuurlijk de  beste en mooiste materialen die in de branche te leveren zijn. Wij willen u dan ook graag kennis laten maken met een aantal labels waar wij fijne ervaringen mee hebben en graag voor u installeren!


Oogstrelende kranen van Jee O

Een verfrissend en vernieuwend merk, dat exclusief en uitgesproken is, zo is JEE-O te omschrijven. JEE-O, een Nederlandse onderneming, geeft met haar producten een nieuwe belevenis in de badkamer. Lammert Moerman, het creatieve brein achter JEE-O, creëert producten die u rust geven. 
JEE-O heeft een robuust en verfrissend design, met een stoere en brutale look.. Door de minimalistische vormgeving, met heldere en pure vormen zonder opsmuk, wat uitstekend in de badkamer trends van nu past. Door de specialisatie in baden en kranen, vertegenwoordigt het merk een persoonlijke, bewuste keuze voor een moderne invulling in de badkamer. Zo zijn de baden gemaakt van Dado quartz composiet, een zeer duurzaam en sterk materiaal. 

Het merk JEE-O kent meerdere series. Zo heb je de Soho-serie waarvan de look omschreven kan worden als industrieel. Het is geïnspireerd op de loft appartementen in New York. De kranen in deze serie hebben een matte uitstraling door het Stainless steel dat is gebruikt. Het design van de Soho-serie laat mooi zien dat “less is more”. Door het minimalistische uiterlijk van haar kranen, met een simpel design, geeft het juist een uniek beeld naast de andere badkamermeubelen.

Ook is er de Pure-serie. Deze serie bestaat uit vrijstaande douches en badvullers en wand-opbouwkranen. Met een roestvast staal en een gepolijste afwerking, geeft het een stoer uiterlijk. Wist u dat deze serie bekend is van de Rituals winkels?